Hos Kvartersteatern Sundsvall har vi även andra roliga verksamheter utöver vår kärnverksamhet, som till exempel: 

  • Stagefighting

Konsten i att slåss, både med vapen eller obeväpnad, så att det ser ut som om det vore på riktigt. Men utan att man skadar sig. Säkerheten sätts alltd i första rummet, och vi övar och övar, och övar lite till för att verkligen säkerställa att ingen gör sig illa. Man kan likna stagefighting vid dans. Ett helt igenom koreograferat rörelseschema, dvs. alla rörelser är uttänkta i förväg, och sedan inlärt under överinseende av utbildad instruktör. Exempel på på vapen kan vara: Enhandssvärd, värja och dolk, påk. etc.

  • Körsång

Kören är till för dig som finns i kvartersteaterns vuxenverksamhet och tycker om att sjunga!
Vi är en blandkör, det vill säga både kvinnor och män som sjunger tillsammans för att ha skoj

Inga förkunskaper krävs men ett mindre uppträdande sker varje termin så din närvaro är högst viktig. Välkommen söndagar mellan kl. 15-17.30!

  • Medlemsprojekt

Vi uppmuntrar våra medlemmar att hitta på egna skojiga projekt. Det kan vara allt ifrån att några få medlemmar vill sätta upp en pjäs, kanske till och med skriva den själva, starta ett musikband, etc. Egentligen finns inga gränser. Villkoret är att man är betalande medlem, att det finns plats i lokalerna och att verksamheten bedrivs i studiecirkelform i samarbete med ABF Västernorrland.